Automationstekniker? Se hit.

5/4/2023

Ekelund Styr växer och vi söker nu en flexibel och lösningsorienterad automationstekniker med känsla för riktigt god service.

Ort: Borås och Göteborg med omnejd.
Start: enligt överenskommelse.
Omfattning: heltid.

Profil
I rollen kommer du att ha direktkontakt med våra kunder och det är därför viktigt att du har en god social och kreativ förmåga. Om du dessutom har ett stort driv och trivs med ett självständigt arbete som bjuder på stor omväxling, är det här rätt jobb för dig. B-körkort är ett krav och tidigare yrkeserfarenhet från liknande tjänst och styrinstallation är meriterande. Dina arbetsuppgifter är huvudsakligen driftsättning och spotservice men även installation av styrel.

Om oss
Ekelund Styr grundades 2018 och har sitt huvudkontor i Borås. Här ansluter du till en tätt arbetande organisation med stort utrymme för påverkan. Vi gillar att ha kul på jobbet och strävar efter ett riktigt bra arbetsklimat, med en kultur där man trivs. Du kommer in i en spännande tillväxtfas och kommer att ha en viktig roll i vårt uppdrag att leverera förutsättningarna för de bästa anläggningarna. Vi erbjuder dessutom goda förmåner, så som tjänstepension och försäkringar. Läs gärna mer om hur vi jobbar under fliken: Karriär.

Ansök
Ställ dina frågor till: anton.ekelund@ekelundstyr.se / robin.forster@ekelundstyr.se
Skicka din ansökan med CV till: anton.ekelund@ekelundstyr.se. Urval sker löpande.

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår cookiepolicy för mer information.