Om oss

Vi utvecklar fastigheter där människor mår bättre.

Fastighetsautomation låter kanske krångligt. Men det är enkelt att förstå varför vårt arbete behövs. De system vi installerar hjälper fastigheter att automatiskt reglera värme och ventilation för ett sundare inomhusklimat. Samtidigt ger de värdefull information som bidrar till säkrare drift och lägre energiförbrukning. Så att människor kan trivas bättre, så att fastighetsägarens vardag kan bli enklare, och så att samhället kan bli mer hållbart.

Ett mindre bolag med större ambitioner.

Ekelund Styr grundades 2018 av fyra medarbetare med många års erfarenhet som anställda hos branschens jättar. Ambitionen var att göra saker smidigare, smartare och med större omtanke om kunden. Det visade sig att många vill arbeta med just en sån partner. Vi har vuxit varje år sedan dess, men vårt fokus på att arbeta tillsammans för att leverera automationslösningar som ger kunderna exakt vad de behöver är lika starkt. 
Vill du bli en del av vårt team?

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår cookiepolicy för mer information.