Referenser

Några av våra referenser.

Brf Svanen

På uppdrag av Hökerum Bygg levererade vi styrsystemet till Brf Svanen till Sveafastigheter i Uppsala. Som HMI/Scada levererades Web Port med ett PLC-system av fabrikat B&R under. Styrning av värme, ventilation och brand ingick i uppdraget.

Punkthus Länghem

På uppdrag av Skanska levererade vi styrsystemet till nya Punkthus i Länghem för Tranemo Bostäder. Som HMI/Scada levererades Web Port med ett PLC-system av fabrikat B&R under. Styrning av värme, ventilation och brand samt inläsning av rumstemperaturgivare ingick i uppdraget.

Brukskontoret (Fagersta)

På uppdrag av Serneke levererade vi styrsystemet till Brukskontoret i Fagersta för SBB/Offentliga Hus. Som Scada levererades Web Port med ett PLC-system av fabrikat B&R under. Styrning av värme, ventilation, kyla, och rumsstyrningar ingick i uppdraget.

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår cookiepolicy för mer information.